1. #31
    New Member Follow User Gallery
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Germany
    Posts
    19

    Default

    Wonderfull. Now we have Vector-Displacement. When will we be able to have it integrated in multimap exporter. I am just wondering why it isn't there already.

  2. #32
    Senior Member Follow User Gallery
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    UK
    Age
    45
    Posts
    1,552

    Default

    Thankyou Pixologic, I realy apreciate having the ability for exporting hair curvs for Modo, this had made it posible to realy make hair styles much easyer than ever before.

  3. #33
    Senior Member Follow User Gallery
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    450

    Default

    Quote Originally Posted by bucanero32 View Post
    WHYYY i CANNOT DOWNLOAD????
    is anyone having the same problem?
    Im in the UK, does being from different geographical zones make any difference?
    I am also in the UK. Had no problem downloading this morning. Maybe I was lucky and first in line.

    Mike

  4. #34
    Senior Member Follow User Gallery
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    France
    Age
    36
    Posts
    181

    Default

    now that the Z4R3 is finally here ! there is one question i'm been wondering : how to use vector displacement in zbrush directly ?

    now excuse-me, i have to work on my 3D project with this new update hehehehe !

  5. #35
    Senior Member Follow User Gallery
    Join Date
    May 2009
    Location
    UK
    Posts
    747

    Default

    there is one question i'm been wondering : how to use vector displacement in zbrush directly ?
    I belive you can only create a vector displacement map for exporting out of ZBrush, not actually use one inside ZBrush
    Last edited by Richard Marklew; 02-29-12 at 06:19 AM.

  6. #36

    Default

    I love how Zbrush is making mudbox eat dust... or should I say eat mud ?

    Fantastic new features.

  7. #37
    Senior Member Follow User Gallery
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    678

    Default

    Woot! Another perfect update and perfect activation! And now it'll do the auto update thing, right?

  8. #38
    Senior Member Follow User Gallery
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Orlando, Florida
    Age
    44
    Posts
    1,418

    Default

    Thank you PIX Team! 2 clean installs. Set up at home and at work now!! Thank ya, Thank ya!!!! You all rock!

    Peace-NickZ.

  9. #39
    Senior Member Follow User Gallery
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Mars
    Posts
    221

    Default Z4r3

    The installation was a breeze...Many of the issues from 2b seem to be resolved and I just love the new features.
    Many thanks to the Zteam...you deserve an award...

  10. #40

    Default

    successfully activated but doesn't work.
    Don't know if this happened for anyone else but immediatley after it activated I got an error saying "SCRIPTefaultZScript.txt Unrecognized Command" followed by "Abnormal Termination Recovered Files are in Recovered Files..."
    Kristian Davidson
    portfolio

  11. #41
    New Member Follow User Gallery
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    17

    Default

    I just wanted to say thank you very much to Pixologic for this wonderful gift. I have had no problems with it so far.

    Thumbs up!

  12. #42
    Super Moderator Follow User Gallery
    Join Date
    May 2001
    Posts
    21,530

    Default

    All questions and troubleshooting posts should be made here:

    http://www.zbrushcentral.com/showthr...for-ZBrush-4R3

    Thanks!

    Questions about using ZBrush? Check out these valuable resources:

    ZBrush Tutorial Movies: Link
    Download Center: (PDF documentation, models, plugins): Link

    Online Documentation: Link

    ZBC FAQ: http://www.zbrushcentral.com/faq.php
    ZBC Advanced Search:
    http://www.zbrushcentral.com/search....st&forumchoice

  13. #43

    Default

    Does anyone know if its possible to use vector displacements as alphas, similar to how its done in Mudbox?

  14. #44

    Default

    I figured an install/setup error might be common enough to be more helpfull in the release thread.
    I was able to fix it by turning DEP back on for ZBrush after having to turn it off for last update as per troubleshooting instructions.
    Kristian Davidson
    portfolio

  15. #45
    Senior Member Follow User Gallery
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    France
    Posts
    15,017

    Red face And see page 46 of the...

    ...documentation of the ZBRUSH 4R3 !

    Thanks to Thomas!
    Is beautiful that please without concept! ( Me and maybe also E Kant)
    Pilou's Galerie Pilou's Tips Tuts Page
    Cameyo's ZPlace Art Surfing Albums
    Dedicaces Perpetual Challenges
    French Pixologic Site

Page 3 of 7 FirstFirst 123456 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •