1. #31
    Member Follow User Gallery
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    33

    Default

    i installed in the zplug file. kept zbrush from opening.
    Hi, please list:
    1) ZBrush version;
    2) OS;
    3) other installed plugins.

  2. #32
    New Member Follow User Gallery
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    5

    Default "Middle Button" Plug-in for ZBrush 4R6

    windows 7, zbrush 4r6, only plugins that came with zbrush 4r6

  3. #33

  4. #34

    Default

    Thank you soooo much for this. Works like a charm!!! It feels awesome been able to navigate in Zbrush with the mouse.

  5. #35

    Default

    Quote Originally Posted by iamneo View Post
    windows 7, zbrush 4r6, only plugins that came with zbrush 4r6
    Hi, please execute the following actions:
    - remove existing "MiddleButton" plug;
    - unpack attached zip to "ZStartup\Zplugs" folder;
    - start ZBrush;
    - post contents of "ZStartup\Zplugs\MiddleButton\log.txt" file.
    Attached Files Attached Files

  6. #36

  7. #37

  8. #38
    Member Follow User Gallery
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    33

    Default

    Planned.

  9. #39
    New Member Follow User Gallery
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Colombia
    Age
    42
    Posts
    3

    Default Thanks!!

    Great, great gift!!!
    Mauricio Toro Arias

  10. #40
    New Member Follow User Gallery
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    1

    Default

    I love it I'm just working my way into ZBrush and the one thing getting on nerves was the viewport navigation

  11. #41

    Default

    Thank you for your feedbacks. First OS X version in attachment.

    updated
    Attached Files Attached Files

  12. #42
    New Member Follow User Gallery
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    8

    Default

    lifesaver!! thank you very much!!

  13. #43
    Member Follow User Gallery
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    33

    Default

    Thanks for the mac version !

  14. #44

    Default

    Hi Denvi,

    This plugin is really useful to me.
    However, I experience the same issue encountered by ancomic:
    - Zbrush started with plugin deacticated => plugin works normally after being activated
    - Zbrush started with plugin activated => nothing works (even after several enable/disable actions).

    So, using the debug version available (MiddleButton_1_4_4R6_DEBUG.zip), I took some logs.
    If these are not enough, I will be happy to perform any tests on your request.

    Thank you very much.
    Debug_logs.zip

  15. #45
    Member Follow User Gallery
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    33

    Default

    Quote Originally Posted by chatraed
    - Zbrush started with plugin activated => nothing works (even after several enable/disable actions).
    Hi, chatraed. Please post your configuration files: "settings.zvr", "custom.zvr" from "ZStartup\Zplugs\MiddleButton" folder.
    Check if the zb function: "Preferences - Interface - Navigation - RightClick Navigation" is enabled when zb was launched with activated plugin.
    "...nothing works..." - includes zoom with scroll wheel?
    Thanks.

Page 3 of 13 FirstFirst 12345612 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •